Spicy dry rub voor bavette.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-01-2022
  • Spicy dry  rub voor bavette.

    Spicy dry rub voor bavette.

    Spicy dry rub voor bavette.

Kruidenmengsel/dry rub voor steak. Voldoende voor ongeveer 1,2 kg bavette, waar ik deze vaak voor gebruik.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 eetlepel paprika poeder gerookt
½ eetlepel grof zout
½ eetlepel versgemalen zwarte peper
1 theelepel chili flakes
1 theelepel knoflookgranulaat
1 theelepel oregano
1 theelepel tijm
½ theelepel komijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Betreffende kruiden mengen. Eventueel licht vijzelen, maar niet te fijn. Mengel aanbrengen als laagje op het vlees en dit een dagje in een plastic zak laten intrekken.

Bron

BBQ Helden

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten