De aller lekkerste croutons van de wereld

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-01-2022

Ik maakte vroeger altijd op mijn werk in de catering lekker croutons. en iedreen die in het bedrijfsrestaurant komt pakt bij de soep altijd de croutons er bij want? Ze zijn gewoon te lekker om niet bij de soep te eten of gewoon los op te eten. echt al mijn collega's lopen weg met mijn herlijke croutons net als de medewerkes die in het bedrijfsrestaurant komen lopen weg met mijn croutons.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 sneetjes oud brood
2 eet lepels
2 eet lepels Italiaanse kruiden mix
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank
broodmes
bak papier
bakplaat
oven
eet lepel

Bereidingswijze

Haal de baakplaat uit de oven en verwarm de oven voor op 180 graden. leg op de bakplaat bak papier neer. leg nu op de snijplank je (oud) brood neer en snij het brood in stukjes met je broodmes. Leg alle stukje gesneden (oud) brood op de met bak papier bakplaat. doe nu 2 eet lepels over de stukjes gesneden brood. doe vervolgens 2 eet lepels Italiaanse kruiden over het brood heen. meng nu met je handen of een eet lepel goed door elkaar heen tot de olijf olie en de Italiaanse kruiden goed gemengd is met het brood. schuif als de over goed is voorverwarmd de bakplaat in de oven en zet je timer of kookweker op 15 minuten daarna zijn ze klaar en kan je ze gebruiken voor in de soep on in de salade of maaltijdsalade.

Serveertip

Tip je kan er ook wat zout of wat knoflook bij toevoegen. ook kan Provençaalse kruiden mix ook erg goed net wat je zelf lekker vind.
succes met het maken van croutons.
groetjes Arthur Kookt

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten