Hertencarpaccio met paddestoelen , amandelen, granaatappelpitjes en truffelmayonaise
- Nederlands, Voorgerecht
- 20-30 min.
Lekker
Ingrediënten 4 personen
400 gram hertenbiefstukOlijfolie
100 gram paddestoelenmix grofgesneden
Zout en peper
40 gram gemengde sla
40 gram gerookte amandelen grof gehakt
4 eet truffelmayonaise
3 eetl granaatappelpitjes
Vlokjes parmezaan
Benodigdheden
PlasticfolieBereidingswijze
Haal de biefstuk ui t verpakking , dep droog en snijd in plakken van 1/2 cm.
Leg een stuk plasticfolie op het aanrecht ht plaats hier een biefstuk plak op en dek af met plasticfolie .
Sla vervolgens met de onderkant van een steelpan een aantal keer op het vlees zodat de plak groter en dunner wordt.
Haal het vlees van de folie af en ga door tot je alle plakken heb gehad.
Verdeel de plakken meteen over de 4 borden.
Dek afmet de plasticfolie en zet in de koelkast verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de paddestoelen goudbruin
Breng op smaak met peper en zout .
Laat daarna een eitje afkoelen.
Haal de borden uit de koelkast besprenkel de cappuccino een beetje olijfolie .
Garneer de cappuccino met de sla , paddestoelen , amandelen, truffelmayonaise en de granaatappelpitjes en de parmezaan.
Bron
Lidll
Serveertip
Heb er nog een beetje dressing over gedaan (azijn , olijfolie , beetje gembernat , peper zout. ).