Japanse teriyaki @

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Japanse teriyaki @

    Japanse teriyaki @

    Japanse teriyaki @

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gr. Kalkoenfilet / varkensfilet
400 gr. Oosters groente
3 eetl. Wokolie
100 ml. Woksaus Teriyaki
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snij de kalkoen / varkens filet of varkensfilet in kleine blokjes.

Bereidingswijze:

Verhit de olie een wok(pan).
Wok de kalkoen / vlees op hoog vuur gaar.
Wok de verse groente ca. 2 minuten mee.
Voeg de saus toe en laat het geheel nog enkele minuten doorsudderen tot de groente beetgaar is.

Bron

Dit recept is deels: Jumbo

Serveertip

Lekker met noedels, mie of mihoen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Agnesdp avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten