Gnocchi met ui en gehakt

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-12-2021
  • Gnocchi met ui en gehakt

    Gnocchi met ui en gehakt

    Gnocchi met ui en gehakt

Voor de liefhebbers van Italiaans eten maken we vandaag een heerlijk gerecht met gnocchi.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 el olijfolie
1 kg gnocchi (2 zakken à 500 g)
300 g biologische rundergehakt
2 tenen knoflook
1 el tarwebloem
250 ml kookzuivel 7%
400 g gewassen spinazie
1 pak pureersoep Franse uiensoep
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit 3 el olijfolie in een ruime koekenpan en bak de gnocchi in 12-15 min. knapperig. Schep regelmatig om. Verhit intussen 3 el olijfolie in een hapjespan en fruit de uien uit het soeppakket 3 min.
Ris de tijm van de takjes en bak mee met de ui. Voeg het gehakt toe en bak rul. Snijd intussen de knoflook fijn, voeg toe en bak mee.
Voeg 1 el bloem toe en bak 1 min. Schenk er de slagroom bij, strooi de bouillonpoeder erbij en roer door. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg eventueel een scheutje water toe voor een smeuïge saus. Schep er het gehakt met de knoflook door. Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden en verdeel er de saus over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten