Gehaktbrood met kaas

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-12-2021

Lekker gehaktbrood net iets anders

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700gr. half en half gehakt
1 ei
broodkruim of paneermeel
250gr. champignons
3 stengels pijpajuin of lente ui
150gr kaas mix van abdijkaas emmental en cheddar
50gr. roqufort
2 of 3 tl. dijon mosterd of engelse mosterd
3 of 4 zongedroogde tomaatjes
2 teentjes look
1/2 tl. tijm
gehaktkruiden
peper
boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Knoflookpers - braadpan - mes - oven

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200 graden, snij de champignons in schijfjes, boter in de pan en bak de champignons aan in de pan pers er de knoflook bij en laat nog even bakken, snij de lente ui of pijpajuin in kleine stukjes snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes meng alle ingredienten onder het gehakt doe alles in een bakvorm en bak in de oven voor 45 min.
P.S Als je dit te vochtig vindt om te bakken kan je wat broodkruim of paneermeel toe voegen.

Laatste reacties

ykel avatar
ykel 06-12-2021

Lijkt me heerlijk. Heb alles in huis en ga het vanavond proberen!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten