Fritatta van boerenkool en pompoen

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-11-2021

Lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook gesnipperd
125 gram gerookte spekjes
200 gram rookworst in halve plakjes
2 eetlepels boter
200 gram gegaarde pompoen
300 gram boerenkool
5 eieren
Peper en zout
150 gram geraspte kaas
100 gram brie of andere Franse kaas in blokjes
100 gram room of yoghurt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven .
Ovenschaal

Bereidingswijze

Bak de gerookte spekjes , voeg daarna de ui en knoflook toe en bak even mee.
Doe boerenkool erbij stoof even mee
Schep de gare pompoenblokjes toe .
Haal de pan van het vuur en voeg de stukjes brie toe.
Klop de eieren los met de room ,peper ,zout en de helft van de geraspte kaas .
Roer het eiermengsel door de boerenkool massa.
Vet een ovenschotel in met een beetje boter .
Doe het mengsel in de schotel.
Bedek deze met de overgebleven geraspte kaas.
Zet de schotel in een voor verwarmde oven van 200 graden 45 min

Bron

Tijdschrift

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten