Tagliatelle Alfredo

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-11-2021

Dit ga ik morgen koken voor vrienden. Het originele recept is met kip. 1 Vriend van is mij vegetarier dus vandaar een vegatarische versie.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gram Tagliatelle
Olijf olie
4 Teentjes knoflook
300 gram spinazie (vers)
1/2 Tl zout
1/2 Tl zwarte peper (gemalen)
100 Gram geraspte kaas
200 Gram roomkaas op kamer temperatuur
150 Gram Griekse yoghurt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank
Knoflook pers
Pannen
Spatels
Soeplepel

Bereidingswijze

Voorbereiding:
- Voorbereid grote pan met kokend heet water voor de pasta
- Maak schoon de knoflook

Bereiding:
- Doe olijf olie in andere grote pan op middel hoog vuur en voeg toe knoflook door de knoflook pers en laat lichtbruin worden.
- Kook de pasta 9 min in grote pan
- Voeg toe spinazie
- Voeg toe geraspte kaas, peper en zout daarna roomkaas, daarna yoghurt, daarna pasta
- Als laatste voeg toe pasta water om de saus te verdunnen als het nodig is.

Bron

Https://preppykitchen.com/chicken-alfredo/

Serveertip

Ik had porties over voor de dag daarna. Het is wel houdbaar in de koelkast en weer op te warmen maar de smaak vond ik minder lekker dan op de dag dat ik het gerecht had gekookt. Advies: Gelijk na bereiden eten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten