Koolhydraatarme garnalen kroketjes

  • Nederlands, Borrelhapje
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 27-11-2021

Lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
200 gram bloemkoolroosjes
200 gram Hollandse garnalen
1 eiwit
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook geperst
1 eetl olijfolie
1 theelepel kervelpoeder
1 tl zout
30 gram geraspte kaas
45 gram knabbelbacon
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender, oven , bakplaat , bakpapier

Bereidingswijze

Stoof de ui , knoflook en kervelpoeder aan in een beetje olijfolie.
Vuur laag bloemkoolrijst en garnalen erbij .
Laat 5 min staan en schep af en toe om.
Haal pan van het vuur leg de kaas op het mengsel .
Laat afkoelen en voeg op laatst eiwit toe.
Maal knabbelbacon leg op een bord
Meng bloemkool garnalen mengsel met een blender tot een ragout.
Maak kleine kroketjes ( handen nat anders plakt het )
Rol daarna door knabbel bacon poeder
Zet daarna 1 uur in de koelkast om op te stijven.
Haal kroketjes 20 min voor gebruikuit de koelkast

Oven voorverwarmen 180 graden
Leg kroketjes op bakplaat met bakpapier .
15 min in oven

Bron

Tijdschrift

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten