Papadums met tonijn tartaar

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-11-2021

Heerlijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 takjes bieslook
3 eetl olijfolie
0,5 eetl appelazijn
0.5 eetl limoensap
1 tl mosterd
2 tonijnsteak
1 groene appel
1 eetl sesamzaadjes
4 radijsjes
1 bosui
4 papadums
Scheutje ketjap manis
Scheutje gembernat
Peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de bieslook fijn em meng de bieslook ,olijfolie, appelazijn, limoensap, mosterd , ketjap manis, gembernat tot een vinaigrette.
Snij de tonijnsteak en appel in kleine blokjes.
Meng de appel 3n de tonijn blokjes met de sesamzaadjes en de helft van de vinaigrette .
Snij de radijsjes in plakjes en de bosui in ringetjes .
Verdeel de tonijn tartaar over de papadums .
Top af met de radijsjes en de bosui en besprenkel met de rest van de vinaigrette.

Bron

Krant

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten