Spaghetti de luxe

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 27-11-2021
  • Spaghetti de luxe

    Spaghetti de luxe

    Spaghetti de luxe

Een heerlijk spaghetti, lekker pittig, dus als er kinderen meeeten  of je niet van pittig houd niet zoveel van de bami trafasie toevoegen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr spaghetti
• 4 eieren
zonnebloemolie
• 1 ui
• 3 teentjes knoflook
• 350 gr kipfilet
• 1 winterwortel
• 1 bosui (kleine)
• 4 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
• 4 plakjes gegrilde kipfilet of ham ( vleeswaren koelschap supermarkt)



Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

•:Spaghetti bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
• Eieren in 1 eetlepel olie grof roerbakken en afscheppen.
•:5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) daarin lichtbruin fruiten.
• Kipfilet kruiden met wat peper in blokjes snijden en toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan
gaarbakken.
• Wortel (in dunne reepjes) en bosui (schuin gesneden) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan in
enkele minuten beetgaar bakken.
• Bami Trafasie (roerbakmix) toevoegen en omscheppen.
• Spaghetti koken en met het eimengsel toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.

Bron

Faja Lobi

Serveertip

Lekker met zoetzure groenten en komkommer

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten