pasta met tonijn en creme fraiche
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
het zag er heerlijk uit en smaakte nét zo heerlijk!
Ingrediënten 4 recipe.people
300 g pasta2 blikjes tonijn in olijfolie
250 g champignons, in stukken gesneden
1 grote ui, gesnipperd
250 g creme fraiche à 125 Gram
zwarte peper
1 bakje geroosterde pijnboompitten
2 teentjes knoflook
handje peterselie
Benodigdheden
slowcooker of crockpotBereidingswijze
Kook de pasta volgens de bereidingswijze.
Fruit de ui en de knoflook.
Voeg de champignons toe en bak zachtjes, ca. 5 minuten.
Voeg de tonijn en Creme Fraiche toe.
Warm dit op totdat het bijna kookt.
Voeg peper naar smaak toe.
Voeg de pijnboompitten toe.
Meng de al dente pasta door de saus en strooi en een beetje peterselie over.
Serveertip
eventueel kan er parmezaanse kaas over.