Stevige hotdog
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 16-11-2021
Stevige hotdog die bovendien lekker van smaak is
Ingrediënten 4 personen
8 broodjes8 worsten
200 g boerenkool
2 uien
8 plakjes kaas (raclettekaas)
mosterd
olijfolie
arachideolie
Bereidingswijze
1 Maak de boerenkool schoon, verhit wat arachideolie in een pan en wok de kool in kleine porties in 3 minuten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
2 Pel en snipper de ui in ringen. Verhit olie in een pan en stoof de uiringen glazig. Gril of bak de worstjes 3 à 4 minuten aan elke kant.
3 Verwarm of rooster de broodjes op de grill of in de oven. Doe een beetje mosterd op de broodjes, beleg met boerenkool, worst, raclettekaas en de gebakken uiringen. Sluit de broodjes en serveer.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties