Bloemkoolpuree op brood

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-11-2021

Vergeten aardappelen in huis te halen, maar toch een voedzame maaltijd op tafel....

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 gram bloemkool, scheutje vloeibare margarine, scheutje (soja) melk, 2 eetlepels curry pasta, 2 a 4 volkoren boterhammen, pakje vishcuisine of andere kant en klaar eiwitbron.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kookpan, magnetron, stamper, pollepel, opscheplepel

Bereidingswijze

Verwarm de fish cuisine 15 minuten in de magnetron. Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze in water in plm 10 minuten gaar. Pureer met de stamper en margarine/melk en curry pasta. Doe de puree op brood en eet het samen met de vis.

Serveertip

Dit is ook lekker met een gehaktbal bijvoorbeeld. Al dan niet vegetarisch.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten