Rijstsalade met witlof

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-11-2021

Omdat ik alleen wonend ben, eet ik meestal geen toastjes,  omdat ik dan  een heel pak  moet opeten. Toch eet ik graag soms van die salades voor op toastjes.  Dat kan met dit recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100-150 g zilvervliesrijst, 350 g witlof, half bakje komkommersalade, 2 vegetarische groentenburgers, 1 eetlepel vloeibare margarine
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Saladekom, snijplank, slacouvert, koekenpan, kleine kookpan, roerzeef

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens volgens de gebruiksaanwijzing, en spoel het af onder koud water in een roerzeef. Snijd de witlof in blokjes. Doe witlof en rijst in de kom en voeg de salade toe.. Roer goed door. Bak de groenteburger in de margarine en leg alles op 2 borden. Eet smakelijk!

Serveertip

Kan ook met andere salades, of met wat verse bieslook of peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten