Aardappel-ei-groenteschotel @

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-11-2021
  • Aardappel-ei-groenteschotel @

    Aardappel-ei-groenteschotel @

    Aardappel-ei-groenteschotel @

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. Aardappelblokjes, diepvries
2 zakjes Boerenomelet mix (Knorr)
6 Eieren
500 gr. Half om half gehakt
1 zak Italiaanse groente
1 zakje Oude kaas, geraspt
100 ml. Koffieroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Ontdooi de aardappelblokjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
In een kom de eieren loskloppen met de koffieroom en de omeletmix.

Bereidingswijze:

Bak het gehakt zonder boter rul en gaar en doe deze in de ovenschaal.
Stoof in het achtergebleven vocht in de pan de groente licht en voeg zonder vocht bij het gehakt.
De aardappelblokjes hierbij doen en het rustig door elkaar mengen.
Het geheel glad in de ovenschaal verdelen.
Het eimengsel erover heen schenken en de kaas erover strooien.
De schaal in het midden van de oven plaatsen en in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar bakken.
Uit de oven ongeveer 5 minuten laten rusten om stevig te laten worden.

Bron

Dit recept is van: ? Uit mijn schoenendoos

Serveertip

Oven de eerste 25 minuten op oven zetten en daarna op de combi oven/gril om de kaas te laten kleuren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten