Roerbak Paksoi

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Roerbak Paksoi

    Roerbak Paksoi

    Roerbak Paksoi

  • Roerbak Paksoi

    Roerbak Paksoi

    Roerbak Paksoi

  • Roerbak Paksoi

    Roerbak Paksoi

    Roerbak Paksoi

Roerbak paksoi lekker en simpel bij een Oosterse maaltijd. Helaas vergat ik het zwart sesamzaad toe te voegen. Schuiven we maar door naar een volgende keer, want die gaat beslist komen.heerlijk bij.....
Snelle-oosterse-stoof-met-varkens-poulet
 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 struik paksoi
1 el sesamolie
1 teen knoflook uit de pers
2 tl gemberpuree
1 tl sambal badjak
1 el sojasaus

1 el zwart sesamzaad
50 ml kippenbouillon van ¼ blokje met minder zout
1 tl maizena
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok, snijplank en mes.

Bereidingswijze

Was de paksoi en snij er de onderkant van af. Hou steel en blad apart en snij beide klein.

Verhit de sesamolie in een wok en bak de hardere witte stukjes in 7 minuten wat zachter. Voeg knoflook, gember en sambal toe en bak even mee. Voeg de groene reepjes toe samen met de bouillon en het papje van maizena. Roer er de soja door en laat even pruttelen. Garneer met sesamzaad en klaar.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Keukensloofje47 avatar
Keukensloofje47

Doorsturen

Home Recepten