Pasta verse tomaten

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Pasta met verse tomaten is een traditionele... hier nog een extra twist

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
500ng trostomaten, 100-150 g volkoren rigatone, 1 blikje tonijnstukjes op water, 1 opscheplepel olijven, peper, basilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 koekenpan, 1 kleine kookpan, spatel

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de aanwijzingen. Laat de in vieren gesneden tomaten langzaam garen, in plm 15 minuten. Dan zijn ze ook minder zuur. Voeg even voor het einde de stukjes tonijn en de in plakjes gesneden olijven toe en warm goed door. Voeg naar smaak peper en basilicum toe.

Serveertip

Met verse basilicum ziet het gerecht er mooier uit

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jacquelinestil302 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten