Gestoofde eend met Chu Hou Saus

  • Chinees, Feestmaaltijd
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-11-2021
  • Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

  • Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

  • Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

  • Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

    Gestoofde eend met Chu Hou Saus

Feestelijk lekker deze gestoofde eend met Chu Hou saus...een topper en makkelijk zelf te bereiden. Serveer er rijst bij of noedels .

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 Gekookte eend
20 g Gember
20 g Lente-ui
20 g Ui
20 g Chinese peterselie
2 el Shiao Hing wijn

Marinade :

2 el Lee Kum Kee Double Deluxe Sojasaus

Chu Hou saus :

750 ml Water
3 el Lee Kum Kee Chu Hou pasta
1 el Lee Kum Kee Premium Oestersaus
1 el Suiker
½ tl Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Vermeng de eend met de marinade. Gebruik 1 eetlepel olie om de eend te bakken tot hij goudbruin is. Zet hem opzij.
2 Gebruik dezelfde wok met het braadvet om gember, lente-ui, ui en Chinese peterselie te sauteren. Laat de wijn sudderen en voeg de kruidenmix toe. Breng alles aan de kook en voeg de eend toe. Doe het deksel op de pan en laat het 30-45 minuten sudderen. Neem van het vuur om af te laten koelen.
3 Snijd de eend in stukken. Gebruik wat Maizena oplossing om de saus in te dikken en giet deze over de eend om warm op te dienen.

Bron

Lee Kum Kee

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten