Gestoofde eend met Chu Hou Saus
- Chinees, Feestmaaltijd
- 30-60 min.
- Geplaatst op 02-11-2021
Feestelijk lekker deze gestoofde eend met Chu Hou saus...een topper en makkelijk zelf te bereiden. Serveer er rijst bij of noedels .
Ingrediënten 6 personen
1 Gekookte eend20 g Gember
20 g Lente-ui
20 g Ui
20 g Chinese peterselie
2 el Shiao Hing wijn
Marinade :
2 el Lee Kum Kee Double Deluxe Sojasaus
Chu Hou saus :
750 ml Water
3 el Lee Kum Kee Chu Hou pasta
1 el Lee Kum Kee Premium Oestersaus
1 el Suiker
½ tl Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus
Bereidingswijze
1 Vermeng de eend met de marinade. Gebruik 1 eetlepel olie om de eend te bakken tot hij goudbruin is. Zet hem opzij.
2 Gebruik dezelfde wok met het braadvet om gember, lente-ui, ui en Chinese peterselie te sauteren. Laat de wijn sudderen en voeg de kruidenmix toe. Breng alles aan de kook en voeg de eend toe. Doe het deksel op de pan en laat het 30-45 minuten sudderen. Neem van het vuur om af te laten koelen.
3 Snijd de eend in stukken. Gebruik wat Maizena oplossing om de saus in te dikken en giet deze over de eend om warm op te dienen.
Bron
Lee Kum Kee
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties