Wraps met vis en mangosalsa

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-10-2021

Wil je variëren met vis? Ga dan eens voor pangasiusfilet als vulling van je wraps.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 paprikamix (3 stuks)
1 bos bosuitjes
2 el zonnebloemolie
1 el Indiase curry madras (potje à 75 g)
310 g verse pangasiusfilet
1 mango
1 rode peper
1 citroen
8 tortilla's naturel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 aluminiumfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 180 C. Snijd de paprika's reepjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Bak de paprika met drie kwart van de bosui en de Indiase curry madras 5 min. Snijd de vis in blokjes van 2 cm. Voeg toe en bak in 8 min. al omscheppend gaar.
Schil intussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit, snijd in kleine blokjes en doe in een kom. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes met de zaadlijsten, snijd het vruchtvlees fijn en voeg toe. Voeg de rest van de bosui toe. Pers er de helft van de citroen over uit. Schep alles om en breng op smaak.
Verpak alle tortilla's in een stuk aluminiumfolie en verwarm 5 min. in de oven.
Verdeel de vis met de groenten over de wraps, leg op een grote schaal en serveer met de salsa.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten