Bloemkool soep

  • Internationaal, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-10-2021

Vandaag gemaakt. Heerlijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Olijf olie traditioneel
1 Ui
4 teentjes knoflook
1 grote bloemkool
1 aardappel
1.5 L water

Kruiden/specerijen
3 Tl groente of tuinkruiden bouillon
1/2 Tl peper
1/2 Tl zout
2 El Basilicum (mag gedroogd)
2 El peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote pan
Staafmixer
Koksmes
Knoflookpers
Snijplank

Bereidingswijze

Voorbereiding:
- Maak schoon knoflook en ui
- Snijd alle groenten grof

Bereiding:
- Olie in de pan
- Bak de ui daarna knoflook toevoegen
- Voeg toe bloemkool en aardappel
- Voeg toe water, bouillonpoeder, peper en zout
- Laat minimaal 19 minuten sudderen op laag vuur
- Pureer met staafmixer
- Voeg toe basilicum en peterselie

Eet smakelijk!

Serveertip

Wil je de soep romiger hebben? Voeg dan toe een room naar keuze.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten