Babi ketjap
- Indisch, Bijgerecht
- 20-30 min.
ipv speklapjes kan je ook hamlapjes nemen de tijd blijft hetzelfde, 6 uur in de slowcooker op low
Ingrediënten 4 recipe.people
- 800 gram speklapjes- 150 ml ketjap manis
- 2 eetl. schenkstroop
- 4 tenen knoflook
- 1 rundvlees bouillontablet
- beetje zoete chilisaus
- 1 citroengras
- 1 of 2 uien
- 1 pakje babi ketjap (toko Lien boemboe speciaal 100g, verkrijgbaar bij de supermarkt)
Benodigdheden
slowcookerBereidingswijze
marinade maken van alle ingrediënten behalve de uien, citroengras en het bouillontablet.
daar de in reepjes gesneden speklapjes in doen en afgedekt wegzetten in de koelkast tot de volgende morgen.
De speklapjes met marinade, de grof gesneden uien, bouillontablet en de stengel citroengras in de slowcooker en 6 uurtjes op low.
lekker met rijst
Bron
slowcooker recepten op facebook