Babi ketjap

  • Indisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-10-2021
  • Babi ketjap

    Babi ketjap

    Babi ketjap

ipv speklapjes kan je ook hamlapjes nemen de tijd blijft hetzelfde, 6 uur in de slowcooker op low

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 800 gram speklapjes
- 150 ml ketjap manis
- 2 eetl. schenkstroop
- 4 tenen knoflook
- 1 rundvlees bouillontablet
- beetje zoete chilisaus
- 1 citroengras
- 1 of 2 uien
- 1 pakje babi ketjap (toko Lien boemboe speciaal 100g, verkrijgbaar bij de supermarkt)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
slowcooker

Bereidingswijze

marinade maken van alle ingrediënten behalve de uien, citroengras en het bouillontablet.
daar de in reepjes gesneden speklapjes in doen en afgedekt wegzetten in de koelkast tot de volgende morgen.
De speklapjes met marinade, de grof gesneden uien, bouillontablet en de stengel citroengras in de slowcooker en 6 uurtjes op low.
lekker met rijst

Bron

slowcooker recepten op facebook

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten