Sinaasappel-rozemarijnjus

  • Frans, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Sinaasappel-rozemarijnjus

    Sinaasappel-rozemarijnjus

    Sinaasappel-rozemarijnjus

Lekkere saus voor bij kalkoen of kip

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 pot gevogeltefond
1 dl sinaasappellikeur ( Cointreau of Grand Marnier)
2 dl sinaasappelsap
1el verse rozemarijn
25 g koude roomboter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-In steelpan fond met likeur, sinaasappelsap en rozemarijn tot helft laten inkoken.

-Laten afkoelen.

-Tijdens rusten van kalkoen braadslede op laag vuur zetten, fond erin schenken, aanbaksels losroeren en zachtjes verwarmen.

-Koude boter in klontjes snijden. Van vuur af boter door jus kloppen.

Bron

ah

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten