Sinaasappel-rozemarijnjus

  • Frans, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-10-2021
  • Sinaasappel-rozemarijnjus

    Sinaasappel-rozemarijnjus

    Sinaasappel-rozemarijnjus

Lekkere saus voor bij kalkoen of kip

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pot gevogeltefond
1 dl sinaasappellikeur ( Cointreau of Grand Marnier)
2 dl sinaasappelsap
1el verse rozemarijn
25 g koude roomboter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-In steelpan fond met likeur, sinaasappelsap en rozemarijn tot helft laten inkoken.

-Laten afkoelen.

-Tijdens rusten van kalkoen braadslede op laag vuur zetten, fond erin schenken, aanbaksels losroeren en zachtjes verwarmen.

-Koude boter in klontjes snijden. Van vuur af boter door jus kloppen.

Bron

ah

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten