Lamsgehakt loempia's
- Australisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Een leuk recept met ingredienten die er vaak zijn.
Ingrediënten 2 personen
Kopje geroosterde amandelen1 el Olijfolie
1 klein uitje
4 el gesneden geroosterde prika
1 ttl harissa
1 tl zout
1 pond lamsgehakt
¼ kop couscous
⅓ kop rozijnens
½tl peper
8 loempia vellen
1 ei
sesamzaad
Benodigdheden
Bak de amandelen en snij ze grof.
Bak de uien in de olie laat afkoelen in een schaal.
Voeg gehakt, rozijnen, harissa, couscous, peper, zou, en paprika toe.
Goed mixxen.
Vellen vullen met mengsel, in driehoekvouwen.
Bestrijken met ei en sesamzaad. 35 miuten in over 180 graden.
Smakelijk eten
Bereidingswijze
Alles in de oven
Bron
NYT