Lamsgehakt loempia's

  • Australisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Lamsgehakt loempia's

    Lamsgehakt loempia's

    Lamsgehakt loempia's

Een leuk recept met ingredienten die er vaak zijn.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Kopje geroosterde amandelen
1 el Olijfolie
1 klein uitje
4 el gesneden geroosterde prika
1 ttl harissa
1 tl zout
1 pond lamsgehakt
¼ kop couscous
⅓ kop rozijnens
½tl peper
8 loempia vellen
1 ei
sesamzaad
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Bak de amandelen en snij ze grof.
Bak de uien in de olie laat afkoelen in een schaal.
Voeg gehakt, rozijnen, harissa, couscous, peper, zou, en paprika toe.
Goed mixxen.
Vellen vullen met mengsel, in driehoekvouwen.
Bestrijken met ei en sesamzaad. 35 miuten in over 180 graden.
Smakelijk eten

Bereidingswijze

Alles in de oven

Bron

NYT

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Hans2020 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten