Crème au Beurre

  • Belgisch, Banket
  • 10-20 min.

Crème au beurre, om geheel naar eigen smaak, je taarten en biscuits te versieren.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
250gr Boter
250gr Poedersuiker
Eventueel Cacaopoeder, koude koffie, naar eigen smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Keukenmachine/robot
Elektrische klopper
Grote Kom

Bereidingswijze

Laat 250 gr boter zeer zacht worden. Doe de boter in de keukenmachine of gebruik een elektrische klopper en klop de boter tot ze bijna wit is. Voeg dan 250 gr poedersuiker traag toe. Je kan naar smaak ook cacaopoeder of koude sterke koffie toevoegen. Laat de boter nog een tijdje goed doorkloppen, tot de suiker helemaal is opgelost en je een luchtig resultaat bekomt. Je kan dan je biscuit of taart bestrijken of versieren hiermee.

Bron

Naar het recept van mijn vader

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Ishirratje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten