Knapperige Oosterse paksoi salade
- Aziatisch, Bijgerecht
- 0-10 min.
Salade van Shanghai paksoi, lekker knapperig . Kwestie van snijden, dressing roeren en mengen. Snel gemaakt en ideaal bij Oosterse gerechten.
Ingrediënten 2 recipe.people
VOOR DE SALADE
1 kleine Shanghai paksoi schoon en klein gesneden
¼ rode paprika in kleine stukjes
10 cm komkommer zonder zaad in kleine stukjes
handje taugé afgespoeld
2 bosuitjes schoon in stukjes van 1 cm
VOOR DE DRESSING
1 tl sesamolie
1 el neutrale olie
sap van 1 limoen
30 ml light sojasaus ( minder gezouten)
peper naar smaak
Benodigdheden
salade kom, snijplank en mesBereidingswijze
Snij alle groente zoals beschreven. Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Roer de dressing door de groente en laat intrekken.
Lekker al een uurtje van te voren maken, zodat de smaken kunnen intrekken.
Serveertip
Hou je niet van de smaak van sesamolie, laat deze dan weg en neem wat meer neutrale olie.