Yoghurt met aubergine saus

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.

Lekker met pompoen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
Aubergine
200 ml Griekse yoghurt
2 el Olijfolie
2 tl granaatappel melasse
3 el citroensap
bladpeterselie
knoflook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de doormidden gesneden aubergine in de oven.
Na 20 min uit de over halen en geblkerde schil verwijderen. In stukjes snijden en uit laten lekken,
Alles mengen en op smaak maken met zout en peper.

Bron

Beetje Ottolenghi Het kookboek

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Hans2020 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten