Yoghurt met aubergine saus

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-10-2021

Lekker met pompoen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Aubergine
200 ml Griekse yoghurt
2 el Olijfolie
2 tl granaatappel melasse
3 el citroensap
bladpeterselie
knoflook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de doormidden gesneden aubergine in de oven.
Na 20 min uit de over halen en geblkerde schil verwijderen. In stukjes snijden en uit laten lekken,
Alles mengen en op smaak maken met zout en peper.

Bron

Beetje Ottolenghi Het kookboek

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten