Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce
- Amerikaans, Borrelhapje
- 20-30 min.
12middelgrote eieren4 elmayonaise2 eldijonmosterd24zwarte olijven in plakjes1 elsriracha sauceZet ingrediënten op je lijst
Ingrediënten 8 recipe.people
12 eieren4 el mayonaise
2 el dijonmosterd
24 zwarte olijven in plakjes
1 el sriracha sauce
Benodigdheden
keukenmachine
spuitzak met gladde spuitmond
satéprikker
Bereidingswijze
1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.
2 Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.
BewaartipBewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.
Bron
ah