Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce

  • Amerikaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce

    Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce

    Duivelsogen van gevulde eieren met pittige sriracha sauce

12middelgrote eieren4 elmayonaise2 eldijonmosterd24zwarte olijven in plakjes1 elsriracha sauceZet ingrediënten op je lijst 

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
12 eieren
4 el mayonaise
2 el dijonmosterd
24 zwarte olijven in plakjes
1 el sriracha sauce
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

keukenmachine

spuitzak met gladde spuitmond

satéprikker

Bereidingswijze

1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.

2 Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.

BewaartipBewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.

Bron

ah

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten