Kaya toast uit Singapore

  • Aziatisch, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Kaya toast uit Singapore

    Kaya toast uit Singapore

    Kaya toast uit Singapore

  • Kaya toast uit Singapore

    Kaya toast uit Singapore

    Kaya toast uit Singapore

Breng eens afwisseling in je ontbijt zoals het nationaal ontbijt uit Singapore met Kaya !  Kaya is een custardjam gemaakt van ei, kokos en de vanille-achtige kruidenpandan. De beste kaya is zelfgemaakt en kan, afhankelijk van de kok, neigen naar erg eiachtig, kokosachtig of kruidig. Het is meestal vrij zoet, maar mijn favoriete kaya combineert die zoetheid met de rokerige, butterscotch-complexiteit van de uitstekende ruwe suiker uit de regio. De kaya wordt uitgesmeerd op geroosterd of op houtskool gegrild brood, meestal een sponsachtig bruin of wit brood, en gegarneerd met een vierkant van zoute boter of margarine.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
toastbrood
een pot kant en klaar KAYA
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

brood toasten en de kaya erop smeren

Bron

Snapshots from Singapore

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten