Komkommers zoetzuur

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-10-2021
  • Komkommers zoetzuur

    Komkommers zoetzuur

    Komkommers zoetzuur

=18pxAl eens zoetzure komkommers gemaakt? Een heerlijk vegan recept!  Dit recept is goed voor 4 glazen potten . 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 komkommers2
25 cl witte wijnazijn
80 g suiker
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Spoel de komkommers en snij ze met een dunschiller in lange repen. Blancheer ze kort in lichtgezouten water en laat ze goed uitlekken op keukenpapier.
2 Verdeel de komkommerslierten over 4 bokalen. Laat de wittewijnazijn samen met 500 ml water, de sui- ker en 1 koffielepel zout inkoken en verdeel over de 4 bokalen tot de komkommerslierten net onderstaan. Laat afkoelen en draai de deksels op de potten.
3 Hou je van extra pit? Doe er nog wat dille bij, hemels!

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten