Varkenshaasje gevuld met mozzarella, peer, prosciutto en salie

  • Belgisch, Feestmaaltijd
  • 30-60 min.
  • Varkenshaasje gevuld met mozzarella, peer, prosciutto en salie

    Varkenshaasje gevuld met mozzarella, peer, prosciutto en salie

    Varkenshaasje gevuld met mozzarella, peer, prosciutto en salie

=18pxEen lekker 'apart' feestelijk varkenshaasje. Ideaal om van te smullen met vrienden! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 varkenshaasje
1 peer
125g mozzarella
5 sneetjes prosciutto
1 salie takje
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukentouw
aluminiumfolie

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het varkenshaasje open tot een vierkante lap van ongeveer 1,5 cm dik. Kruid met peper en zout. Spoel de peer, snij hem in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij de mozzarella in 4 plakken.
2 Verdeel afwisselend, mozzarella, peer en prosciutto over het varkenshaasje en vouw dicht.
3 Bind vast met keukentouw en steek er enkele blaadjes salie tussen. Bak het varkenshaasje 20 minuten in de oven.
4 Laat het varkenshaasje onder aluminiumfolie 10 minuten rusten, alvorens aan te snijden.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten