Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

    Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

    Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

Heerlijke groentenschotel als bijgerecht of als vegetarisch hoofdgerecht 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pompoen (muskaatpompoen, in schijven van 3 mm)
4 schorseneren (proper gespoeld en geschild, in stukken van 3 cm)
10 kleine wortelen (met loof, goed geschrobd )
1 bol knoflook (gehalveerd)
100 g champignons
peper
zout
gedroogde tijm
gedroogde oregano
gedroogde rozemarijn
verse salie (enkele blaadjes)
verse laurier (enkele blaadjes)
verse tijm (enkele takjes)
olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Doe alle groenten, behalve de champignons, in een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie en verdeel de kruiden erover.

2 Stoof de groenten gaar in een voorverwarmde oven van 180°C. Schep ze regelmatig om. Voeg de champignons toe als de overige groenten bijna gaar zijn.

Bron

libelle-dishcover

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten