Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-10-2021
  • Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

    Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

    Geroosterde pompoen, schorseneren, worteltjes, champignons

Heerlijke groentenschotel als bijgerecht of als vegetarisch hoofdgerecht 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pompoen (muskaatpompoen, in schijven van 3 mm)
4 schorseneren (proper gespoeld en geschild, in stukken van 3 cm)
10 kleine wortelen (met loof, goed geschrobd )
1 bol knoflook (gehalveerd)
100 g champignons
peper
zout
gedroogde tijm
gedroogde oregano
gedroogde rozemarijn
verse salie (enkele blaadjes)
verse laurier (enkele blaadjes)
verse tijm (enkele takjes)
olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Doe alle groenten, behalve de champignons, in een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie en verdeel de kruiden erover.

2 Stoof de groenten gaar in een voorverwarmde oven van 180°C. Schep ze regelmatig om. Voeg de champignons toe als de overige groenten bijna gaar zijn.

Bron

libelle-dishcover

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten