Vis uit de oven

  • Spaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Vis uit de oven

    Vis uit de oven

    Vis uit de oven

Vis schotel uit de oven

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 citroen
4 zalm filets
20 grote garnalen
200gr groene asperges
1 rode peper
verse basilicum
1 blikje ansjovis
5 tenen knoflook
cherry tomaten
bacon
1 tl peterselie
1 el mosterd
2tl kappertjes
2 augurken
olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 190 graden. Vet de overschaal in.
Ga de schaal vullen met de doorgesneden tomaten de asperges, de ui-ringen.
Let de zalmfillets in de schaal en verdeel nnu de rode peper, de knoflook (grof snijden).
Krul de bacon op en verdeel over de schaal
Snij 4 ansjovissen en verdeel over de schaal
sprankel wat olie over de schaap en doe er peper op,

Bak 15 min in de oven

In de tussentijd de salsa maken:
de basilicum, olie, augurk, kappertjes, mosterd, 2 anjovissen, azijn en wat olie.
Alles heel fijn snijden of door de keuk machine halen
Serveren in een aparte schaal als saus.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

WalterP avatar
WalterP

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten