Aziatische spitskool uit de wok....
- Aziatisch, Bijgerecht
- 0-10 min.
Heerlijk en gezond Aziatisch roerbak spitskool. Snel klaar en lekker met witte rijst en Ikan Ketjap Manis.
Ikan-ketjap-manis
Ingrediënten 2 recipe.people
1 /2 spitskool1/4 el kerriepoeder
1/2 el komijnzaad
1/2 el sambal
1 rode paprika in reepjes
optioneel 1/2 el pindakaas
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook gesnipperd
Benodigdheden
Wok, snijplank en mesBereidingswijze
Verwijder de harde kern van de spitskool en snij in reepjes. Verhit 1 el olie in de wok en fruit de ui en de knoflook zachtjes enkele minuten. Voeg de spitskool, sambal, kerrie en komijn toe en fruit even mee. Vervolgens de paprikareepjes toevoegen en 3 minuten meebakken. Roer er 1/2 el pindakaas door en de kool is klaar om te serveren.
Bron
Kookse tv aangepast recept met eigen tekst en foto's
Serveertip
Lekker met witte rijst en Ikan Ketjap Manis.