Aziatische spitskool uit de wok....

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

  • Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

  • Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

  • Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

    Aziatische spitskool uit de wok....

Heerlijk en  gezond Aziatisch roerbak spitskool. Snel klaar en lekker met witte rijst en Ikan Ketjap Manis.

Ikan-ketjap-manis

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 /2 spitskool
1/4 el kerriepoeder
1/2 el komijnzaad
1/2 el sambal
1 rode paprika in reepjes
optioneel 1/2 el pindakaas
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook gesnipperd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok, snijplank en mes

Bereidingswijze

Verwijder de harde kern van de spitskool en snij in reepjes. Verhit 1 el olie in de wok en fruit de ui en de knoflook zachtjes enkele minuten. Voeg de spitskool, sambal, kerrie en komijn toe en fruit even mee. Vervolgens de paprikareepjes toevoegen en 3 minuten meebakken. Roer er 1/2 el pindakaas door en de kool is klaar om te serveren.

Bron

Kookse tv aangepast recept met eigen tekst en foto's

Serveertip

Lekker met witte rijst en Ikan Ketjap Manis.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Keukensloofje47 avatar
Keukensloofje47

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten