Havermout met kokoskwark en mango

  • Nederlands, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Havermout met kokoskwark en mango

    Havermout met kokoskwark en mango

    Havermout met kokoskwark en mango

Havermout is voedzaam en een heerlijke basis voor lekkere ontbijtjes. Zoals in deze variant met kokoskwark en mango.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 ml water
150 g volkoren havervlokken
70 g rozijnen
1 eetrijpe mango
40 g ongezouten pecannoten
300 g proteine kwark kokos lactosevrij
½ tl kaneel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Breng in een steelpan het water samen met de havermout, rozijnen en een snufje zout aan de kook. Laat 3 minuten al roerend op laag vuur doorkoken. Laat iets afkoelen.
2 Snijd de mango in blokjes en hak de pecannoten grof. Meng ¾ van de kokoskwark door de havermout en verdeel over diepe kommen. Verdeel de mango erover.
3 Schep de rest van de kwark erop en bestrooi met de pecannoten en kaneel.

Bron

ah

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten