Spek en Ei Wrap met groente...

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-09-2021
  • Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

  • Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

  • Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

  • Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

  • Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

  • Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

  • Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

    Spek en Ei Wrap met groente...

Eenvoudige wrap met spek en ei in de hoofdrol. Verder kan men er elke andere ( rest) groente aan toevoegen. Veel variatie mogelijk.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 volkoren wraps van 40 gram
1/2 bakje Philadelphia roomkaas
3 eieren
50 gram geraspte kaas naar keuze
75 gram gerookte spekreepjes
50 ml melk
10 cm winterpeen in brunoise gesneden
1/2 gele paprika brunoise gesneden
15 cherrytomaatjes in vieren gesneden
1 lenteui in ringetjes
wat gesnipperde peterselie
zwarte peper naar smaak
paprikapoeder naar smaak
Italiaanse kruiden naar smaak


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kom, snijplank, mes en 2 pannen

Bereidingswijze

Klop de eieren met de melk, peper, paprikapoeder, Italiaanse kruiden en de geraspte kaas los en zet apart.
Blancheer de wortel 2 minuten , voeg de paprika toe laat even mee koken en giet af.

Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan, verwijder het meeste vet en laat de spekjes op keukenpapier uitlekken.

Bak in een andere pan met weinig olie de peen en paprika 2 minuten. Voeg dan de paprika toe en bak 1 minuutje mee. Voeg de spekjes toe en hou de inhoud warm.

Schenk het eimengsel in de pan van de spekjes en laat het eimengsel al roerend in 4 minuten stollen.

Besmeer ondertussen de ( verwarmde) wraps met de roomkaas. Beleg de wraps met het groentespek mengsel , gestold ei en werk af met wat gesnipperde peterselie en bosui ringetjes. Rol op en serveer.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten