Glutenvrije tortilla wraps

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-09-2021

Dit ga ik morgen proberen. Deze recept is niet van mij. Ben benieuwd of ze lekker zijn. Ik ben tijdelijk glutenvrije dieet aan het proberen.

Heb je een lekkere vulling nodig? Zie mijn burrito's recept:

https://www.smulweb.nl/recepten/1459653/Vegetarische-burritos

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram boekweitmeel
400 milliliter water
2 tenen knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan
Garde
Spatel
Weegschaal
Maatbeker

Bereidingswijze

- Pel en pers de knoflook.
- Doe alle ingrediënten met een flinke snuf zout bij elkaar in een kom.
- Meng met een garde of lepel alles goed door elkaar tot een mooi egaal beslag.
- Verwarm dan wat olie in een koekenpan. Zet het vuur op midden.
- Giet dan een kleine soeplepel van het beslag in de pan
- Bak dan de wrap op laag vuur de ene kant knapperig, draai de wrap met een spatel om en bak de andere kant. - Bak ze net zo lang tot ze echt mooi knapperig en bruin worden.
- Haal de wrap uit de pan en herhaal het proces tot je beslag op is.

Bron

https://chickslovefood.com/recept/home-made-boekweit-wraps-glutenvrij/

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten