Gestoofd vlees met tomaat uit Spanje of "" Carne guisada con tomate""

  • Spaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-09-2021
  • Gestoofd vlees met tomaat uit Spanje of "" Carne guisada con tomate""

    Gestoofd vlees met tomaat uit Spanje of "" Carne guisada con tomate""

    Gestoofd vlees met tomaat uit Spanje of "" Carne guisada con tomate""

Als je van vlees in tomatensaus houdt , is dit eenvoudige recept perfect voor jou. Eenvoudig maar met veel smaak.Deze Oma's Tomatenvlees is een recept dat je voor de lunch kunt maken en het is heerlijk om een ​​tupperware mee te nemen naar je werk. Je saus maakt hem altijd sappig en concentreert alle smaak. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 gram Rundvlees
1 grote tomaat
1 grote ui
2 sjalotten
1 teentje knoflook
1 snufje zout
1 snufje tijm
Saffraan
1 straal olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- sjalot en knoflook worden fijngehakt, terwijl de tomaat en ui in dunne plakjes worden gesneden.
-vlees in een pot en daarop de sjalot en uii, de knoflook, de tijm, en de tomaat. Voeg een straaltje olie, zout naar smaak, kleurstof en water toe tot alles onder staat. Kook op hoog vuur en laat koken.
-Als het kookt, zet je het vuur laag en laat je het koken tot het vlees zacht is en de saus gereduceerd is. Dit proces duurt circa 20 minuten
-Serveer het gestoofd vlees en geef er wat witte rijst bij

Bron

Recetas

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten