Geroosterde bloemkool met Vadouvan

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-09-2021
  • Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

  • Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

  • Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

  • Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

    Geroosterde bloemkool met Vadouvan

Als ik weinig tijd of inspiratie heb dan wordt het hier vaak een AGV'tje. Maar om dan elke keer weer bloemkool met een sausje te eten begint ook te vervelen.
Deze geroosterde bloemkool uit de oven is een zeer makkelijk en gezond alternatief. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- ½ bloemkool
- scheut olijfolie
- ½ el Vadouvan kruiden
- handvol geroosterde hazelnoten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven op 200 graden C.
- Was de bloemkool en verdeel deze in roosjes
- Doe de bloemkool in een ovenschaal, giet er olijfolie overheen en strooi de Vadouvan eroverheen.
- Rooster de bloemkool 25-30 minuten in het midden van de oven.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten