Amuse met Veneta salami, gorgonzola en druiven

  • Italiaans, Amuse
  • 20-30 min.
  • Amuse met Veneta salami, gorgonzola en druiven

    Amuse met Veneta salami, gorgonzola en druiven

    Amuse met Veneta salami, gorgonzola en druiven

Dit koolhydratenarme recept is heerlijk om te serveren als amuse of voorgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 plakken Veneta salami van slagerij Bien Sûr
2 stuk witte druiven zonder pit
4 gram gorgonzola
1 ongezouten cashewnoot
1 stengel verse bieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
• 2 hitte bestendige amuse lepels

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160 graden
Snijd de plakken salami in repen en verdeel de reepjes over de lepels
Snijd de druiven in tweeën en verdeel de druiven over de salami
Snijd de gorgonzola kleine stukjes en verdeel over de druiven
Hak de cashewnoot fijn en verdeel over de gorgonzola
Plaat de lepel ongeveer 1 minuten in de oven

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Tassiesfoodfavorites avatar
Tassiesfoodfavorites

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten