Aardappelscones

  • Wereld, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-09-2021
  • Aardappelscones

    Aardappelscones

    Aardappelscones

Deze aardappelscones zijn ideaal om te maken van een restje aardappelpuree
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gram aardappelpuree
120 gram zelfrijzend bakmeel
50 gram boter (koud)
1 ei (losgeklopt)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200ºC.
Meng de aardappelpuree met het bakmeel, de boter en ½ losgeklopt ei.
Kneed kort tot een samenhangend deeg en vorm tot een schijf.
Bestrijk met nog ½ losgeklopt ei en snijd het deeg in punten.
Bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Bron

Boodschappen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten