Aardappelsalade met mosterdvinaigrette

  • Belgisch, Salade
  • 30-60 min.
  • Aardappelsalade met mosterdvinaigrette

    Aardappelsalade met mosterdvinaigrette

    Aardappelsalade met mosterdvinaigrette

=18pxSlaatje met pit dat we lauw of koud kunnen serveren 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
400 g biefstuk
500 g nieuwe aardappelen
1 bosje groene asperges
2 lente-uien
2 peterselie takjes
1 knoflook teentje
1 el graanmosterd
olijfolie
witte balsamicoazijn
grof zeezout
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Borstel de aardappelen schoon. Kook ze gaar in de schil.
2 Maak de asperges schoon. Kook of stoom ze beetgaar. Snij ze in stukjes.
3 Maak de lente-uitjes schoon. Snipper het groen en snij het wit in partjes. Hak de peterselie grof. Pel en snipper de knoflook.
4 Klop een vinaigrette van 2 eetlepels olijfolie, een eetlepel azijn, een eetlepel mosterd, peper en zout. Voeg er de knoflook en de peterselie aan toe.
5 Pel de aardappelen en snij ze in plakjes.
6 Snij het vlees in reepjes. Bak die naar smaak in olijfolie. Meng ze met de aardappelen, de asperges en de lente-ui.
7 Verdeel de salade en de vinaigrette over de borden. Werk af met grof zeezout.

Bron

libelle

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten