Aardappelsalade met spinazie en radijs

  • Belgisch, Salade
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-09-2021
  • Aardappelsalade met spinazie en radijs

    Aardappelsalade met spinazie en radijs

    Aardappelsalade met spinazie en radijs

=18pxHeerlijk als bijgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 nieuwe aardappelen
170 g jonge spinazie
1 bosje radijzen
1 bosje bieslook
1 el witte wijnazijn
2 el olijfolie
1 sjalot
zout
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Kook de aardappelen in de schil in licht gezouten water. Laat afkoelen.
2 Maak de radijzen schoon. Snij ze in plakjes. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Snipper de bieslook fijn.
3 Pel de sjalot en snipper ze zeer fijn. Vermeng met de azijn, olijfolie, zout en peper. Pel de aardappelen en snij ze in dikke plakken.
4 Schep de aardappelen, radijzen en spinazie in een kom. Vermeng met de vinaigrette. Verdeel de salade over borden en bestrooi met de bieslook. Serveer meteen.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten