Krakend Krokant Lekker Stokbroodhapje....
- Wereld, Borrelhapje
- 20-30 min.
- Geplaatst op 01-09-2021
Snel een heerlijk stokbroodhapje met ham, kaas, paprika , tomaat , knoflook en wat mayonaise. Ideaal bij een kom soep, als borrelhapje of op het buffet. Samen met de kleindochter gemaakt. In no time was de schaal leeg. Heerlijk bij de zelfgemaakte tomatensoep op wens van onze 2 jongste kleinkinderen. Ze vlogen van het bord ...... !!
Ingrediënten 4 personen
1 (pruim)tomaat in kleine blokjes1 gele paprika in kleine stukjes
1 mooie plak achterham ( van de slager) 100 gram in kleine blokjes
2 teen knoflook uit de pers.
2 volle eetlepels mayonaise
150 gram geraspte kaas naar keuze ( jong belegen)
handje bladpeterselie klein gesnipperd
1 bruin of wit stokbrood in schuine plakjes.
Benodigdheden
snijplank, mes, kom, bakpapierBereidingswijze
Snij alle ingrediënten, zoals beschreven en roer alles in een kom goed door elkaar.
Beleg alle plakjes stokbrood royaal met het mengsel uit de kom. Leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en schuif ze circa 10-15 minuten in een oven van 180 graden. Mmmmmm.
Bron
Aangepast recept van YouTube . Eigen tekst en foto's.
Serveertip
Lekker op een buffet, als borrelhapje of als lekker broodje bij een bordje soep. Stokbrood van de vorige dag? gewoon maken , lekker krokant.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties