Griekse gevulde kipfilet

  • Grieks, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-08-2021
  • Griekse gevulde kipfilet

    Griekse gevulde kipfilet

    Griekse gevulde kipfilet

Op zoek naar een leuk gerecht voor vanavond, dan is dit  een prima optie. 't Is namelijk een leuk en bovenal smaakvol gerecht. En nog gezond ook, want je vult de kip met flink wat groente,

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 teentjes knoflook
2 grote kipfilets
1 rode ui
1/2 courgette
2 tomaten
125 g feta
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


-Verwarm de oven voor op 180 graden.
-Pel en pers de knoflook uit in wat olijfolie met peper en zout. Kerf beide kipfilets 7 keer in de breedte in, maar snijd ze niet helemaal door.
-Leg de kipfilets in een ovenschaal en verdeel de knoflookolie met een kwastje over de kip.
-Snijd de rode ui in halve ringen en snijd de courgette en tomaten in plakjes.
-Schuif de gesneden groente in de kipfilets en brokkel de feta eroverheen.
-Bak de kipfilets zo'n 25 minuten in het midden van de oven.

Bron

chickslovefood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten