Romige mango-kokospudding

  • Filippijns, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-08-2021
  • Romige mango-kokospudding

    Romige mango-kokospudding

    Romige mango-kokospudding

  • Romige mango-kokospudding

    Romige mango-kokospudding

    Romige mango-kokospudding

Deze romige mango/kokospudding komt uit de  Filippijnen , makkelijk en super lekker ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
400g mangopuree
100ml ongeklopte slagroom
200ml kokosmelk
200ml volle melk
20g gelatinepoeder
60g suiker
80ml water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Meng de suiker en de gelatine in een kom.
-Breng water met de suikermix aan de kook. Blijf constant roeren totdat de suiker en de gelatine is opgelost.
-Voeg de kokosmelk, volle melk, slagroom en mangopuree toe en meng het goed door elkaar. Laat het nog circa 3 minuten koken op zacht vuur.

-Giet het mangokokosmengsel in een glazen schaal en plaats het in de koelkast om het op te laten stijven.
-Snijd de mangokokospudding daarna in blokken.

Bron

amazing oriental

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten